rondreis zuid-afrika

DIVERS ZUID-AFRIKA RONDREIS OVERZICHT

Rondreis zuid-afrika

rondreis Zuid-AfrikaGa jij voor een rondreis Zuid-Afrika? Dit land is werkelijk een plaatje en heeft alles. Van de prachtige natuur tot de verschillende steden. Spot de Big 5 tijdens je rondreis of bezoek de gevangenis waarin Nelson Mandela jaren heeft vast gezeten. Zuid-Afrika heeft daarnaast ook een prachtige onderwaterwereld. Doe je snorkel op en laat je verrassen door de magie. Ben jij klaar voor een totaal nieuwe ervaring? Klik snel op onderstaande links om een goede reis te vinden.

  • Diverse rondreizen Amerika  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Een rondreis Zuid-Afrika staat bij velen op het verlanglijstje. Een heerlijk land met onmogelijk veel variatie in landschappen én bezigheden. Uiteraard zal het spotten van The Big Five een prachtige uitdaging zijn, maar vergeet je mooie vakantie niet af te sluiten met een paar dagen strand. Kom even heerlijk tot rust aan de mooie kust, sta op een surfplank of geniet gewoon van de mooie omgeving in combinatie met het heerlijke weer. Een rondreis Zuid-Afrika is een must voor de ware natuurliefhebber, maar ook de geschiedenis van dit interessante land is te bewonderen. Bijvoorbeeld door een rondleiding te krijgen op Robbeneiland. Het gevangeniseiland zal een diepe indruk achterlaten. Tijdens een bustour vertellen ex-gevangenen over hun verblijf op het eiland en het bijbehorende verleden van Zuid-Afrika. Je krijgt kippenvel bij het zien van de verblijven waar de vrijheidsstrijders gevangen zaten en de kalksteengroeve waar ze moesten werken. Rondreizen Zuid-Afrika, wie wil dit nou niet? Nou, zeker de natuurliefhebber zal graag de kans waar nemen om dit wonderschone land te bezoeken. Veel natuurreservaten zijn te bezoeken, zoals Het Kruger National Park. Het is waarschijnlijk het beroemdste wildpark van de wereld. Naast de grote vijf kan je hier ook giraffes, zebra’s, cheeta’s en hyena’s zien. Overigens nog veel meer, want het park herbergt maar liefst 148 soorten zoogdieren.

Je kunt het park bezoeken met een gids maar ook zelf op pad gaan met, bijvoorbeeld, een huurauto. Prachtige natuur vind je verder ook bij de immense bergketen in het oosten: De Drakensbergen. Het hoogste punt is hier 3475 meter en het loopt parallel aan de kust. Je kunt natuurlijk ook als basis voor je rondreis Zuid-Afrika de Panoramaroute nemen. Deze route voert je door het noordoosten en komt langs diverse bezienswaardigheden, zoals kleine dorpjes, mooie vergezichten en is prima te combineren met een bezoek aan Het Kruger National Park. Hoewel de route maar 50 km lang is, kan je natuurlijk zelf besluiten hoe lang je hierover doen wilt. Er is immers meer dan genoeg te zien hier. Vergeet door al dat natuurschoon trouwens de steden niet bij jouw rondreis in Zuid-Afrika. Een rondreis Zuid-Afrika is namelijk niet compleet als je Johannesburg niet bezocht hebt. Maar je kunt natuurlijk nog meer steden bezoeken, zoals Durban of Pretoria, wat de bestuurlijke hoofdstad is van het land. Pretoria heeft mooie bezienswaardigheden en is vooral bekend om zijn universiteit (de grootste van Zuid-Afrika). Deze stad wordt ook wel de Stad van Jacaranda genoemd omdat deze mooie paarse bomen een prachtige sfeer creëren in deze gekleurde stad. Een rondreis Zuid-Afrika is dus heel veelzijdig en voor iedereen een machtige vakantie!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?