rondreis portugal

DIVERS PORTUGAL RONDREIS OVERZICHT

Rondreis portugal

rondreis portugalIndrukwekkende rotspartijen, uitgerekte stranden, de Atlantische oceaan en natuurlijk de warme zee. Portugal natuurlijk! Zoek jij een rondreis Portugal? We helpen je graag op weg bij het vinden van de perfecte optie. Of je nu dol bent op de zon of juist de cultuur. Laat je verrassen door kleine steegjes, wijngebieden, natuur of de heerlijke wijn. Klik snel door op onderstaande links en zoek de perfecte rondreis Portugal uit.

  • Diverse rondreizen Portugal  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Ingeklemd tussen de Atlantische Oceaan en Spanje ligt het mooie Portugal. De kust met zijn typerende rotspartijen, een lust voor het oog, is een uitstekend startpunt voor rondreizen in Portugal . Denk je eens in dat je daar in die prachtige blauwe zee staat, een heerlijk warme zon verwarmt jouw lichaam en je hoeft verder niets. Niets anders dan zorgeloos genieten van het weer, de prachtige natuur en uiteraard de heerlijke Portugese wijn. Slenter door de kleine steegjes in hagelwitte dorpjes en voel je dankbaar voor al dat moois. Geen stress, gewoon genieten van het heerlijke eten en maak een babbeltje met de vriendelijke, plaatselijke bevolking. Maak een rondreis Portugal en proef, beleef het mooie land in al zijn facetten. Trek met jouw rondreis in Portugal langs de kust of zoek juist het binnenland op met zijn wijngebieden of ongerepte natuur. Parque nacional Peneda-Geres laat je genieten van deze mooie natuur of reis juist naar de stad waar genoeg te beleven valt. Natuurlijk kan je het Portugese leven vieren in Lissabon. De hoofdstad, liefkozend de stad der zeven heuvelen genoemd, is een ideale plek om terrasjes te pakken of om je terug te wanen in de tijd in de middeleeuwse wijk Alfama. Heb je overdag nog niet genoeg gezien?

Dan ga je ’s avonds gezellig verder in Bairro Alto, waar het nachtleven hoogtij viert. Een andere mooie stad is Porto, waar cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Rondreizen Portugal zijn er natuurlijk niet alleen voor zonliefhebbers of cultuursnuivers. Portugal is een machtige plek voor surfers, die hier de fijne kneepjes onder de knie krijgen. Een rondreis in Portugal kan je ook ontvoeren naar een sprookjesplek. Een liefelijke plaats voor de grote dromers onder ons: Sintra. Hier waan je je in een sprookje, door de mooie kastelen en paleizen en daarbij ook nog de oude burchten. Het is maar een klein stadje wat op een heuvel ligt en daardoor een prachtig uitzicht biedt op de omliggende natuur, waaronder het Sintra-Cascais Natural Park. Ooit was in Sintra dan ook de zomerresidentie te vinden van de koning. Met jouw rondreis in Portugal mag uiteraard het Portugese eten niet overgeslagen worden. Een land leren kennen zonder van zijn authentieke keuken geproefd te hebben, kan natuurlijk niet. Sla dan ook tijdens jouw rondreis in Portugal de wijnstreken in Alentego niet over. En voor de echte port kan je terecht in Porto. Je hoeft niet naar Italië voor een espresso: in Portugal maken ze een espresso als geen ander en als je deze dan ook nog combineert met Pastéis de Nata, dan proef je eindelijk het echte Portugese leven! Desfrute das suas férias!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?