rondreis vietnam

DIVERS VIETNAM RONDREIS OVERZICHT

Rondreis vietnam

rondreis vietnamPrachtige rijstvelden, eeuwenoude cultuur, tempels en de bijzondere natuur. Een rondreis Vietnam geeft je alles! Heb jij Hanoi, Hue en Ho Chi Minh City op je wensenlijstje staan? Bezoek tijdens de rondreis alle landen die Vietnam rijk is. Trek je jezelf eventjes terug? Vietnam staat bekend om de gastvrijheid. Zoek meer de buiten gebieden van het land op en laat je verrassen door alle verschillende elementen die je mee gaat krijgen. Vietnam is een onvergetelijke reis die je nog lang zult herinneren. We wensen je alvast een fijne reis toe.

  • Diverse rondreizen Amerika  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Vietnam is het ideale land voor een rondreis. Voel de wind door je haren wanneer je als echte Hollander een unieke fietstocht maakt door de kilometerslange rijstvelden of dompel jezelf volledig onder in de eeuwenoude cultuur door de meest bijzondere tempels te bezoeken. Natuurlijk ontmoet je daar ook de traditionele monniken en geniet je onbeperkt van de fantastische natuur die je tijdens je rondreis Vietnam tegen komt. Een rondreis door Vietnam is in alle opzichten ontzettend gevarieerd. Raak in vervoering in de prachtige en imposante steden zoals Hanoi, keizerstad Hue en Ho Chi Minh City. Deze laatste stad wordt niet voor niets het Parijs van de Oriënt genoemd. Ervaar de gezellige drukte op de Ben Thanh markt of bezichtig en beklim de Notre Dame Kathedraal, waar je bovenin de stilte en de eerbied voelt, terwijl je een prachtig uitzicht over de hele stad hebt. Bezoek de beroemde Cu Chi Tunnels en voel de benauwdheid die de Vietcon soldaten moeten hebben ervaren toen ze tijdens de Vietnamoorlog door deze smalle tunnels kropen. Je kunt tijdens rondreizen Vietnam namelijk ook gewoon zelf door deze tunnels kruipen. Maak in hoofdstad Hanoi kennis met lokale bevolking en dompel jezelf onder in de traditionele gastvrijheid.

Of raak onder de indruk van de ontwikkeling die het land heeft doorgemaakt door een bezoek te brengen aan de Temper van de Literatuur, de eerste universiteit in Vietnam. Proef en voel de authentieke sfeer in de drukke straatjes. Eén van de hoogtepunten tijdens rondreizen door Vietnam is altijd weer de fantastische Halong Bay. Voel de zeewind in je gezicht als je vanaf een Aziatisch houten schip deze sprookjesachtige baai bewondert. Niet voor niets is Halong Bay in 2012 uitgeroepen tot één van de nieuwe zeven wereldwonderen. Boven het prachtige blauwgroene water steken meer dan 1900 verschillende eilanden uit die allemaal van kalksteen zijn. Dit zorgt voor een spectaculair zicht waar je zeker van onder de indruk zal zijn. Het grootste gedeelte van Vietnam bestaat uit heuvels, bergen en andere natuur. Tijdens je rondreis door Vietnam is de bijzondere natuur dan ook niet te missen. Geniet op afgelegen plaatsen van de stilte en de ongerepte wonderen die moeder aarde ons geeft of bezoek juist de wat meer toeristische en drukkere bezienswaardigheden in de natuur. Wordt één met je omgeving en maak kennis met de meest bijzondere dieren!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?