rondreis indonesie

DIVERS INDONESIE RONDREIS OVERZICHT

Rondreis indonesie

rondreis IndonesiëStap tijdens deze bijzondere rondreis naar Indonesië in een wondere wereld. Indonesië is een prachtig land met zoveel eilanden en elk hun eigen kenmerken. Bezoek wereldstad Djakarta en scheur op een scooter dwars door de drukte waarom de stad ook wel bekendstaat. Indonesië heeft zoveel verschillende gezichten. Niet alleen het drukke stadsleven maar ook de prachtige jungle. Heb je weleens orang-oetangs gezien? In Indonesië ga je het allemaal zien. Klik snel door op onderstaande aanbieders en kijk welke reis het beste aansluit bij jouw wensen wens je fijne reis toe.

  • Diverse rondreizen Indonesië  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Als je graag rondreist in een land waar voor iedere type reiziger wat te beleven valt, is Indonesië de bestemming van je dromen. Leer tijdens je rondreis Indonesie talloze eilanden van het land kennen of geniet van het drukke stadsleven in Jakarta. Dompel jezelf onder in de meest bijzondere natuurlijke verschijnselen zoals de fantastische zonsopgang bij de Bromo vulkaan. Geniet van de talloze stranden tijdens het rondreizen door Indonesië en leer de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking van het land kennen. De natuur in Indonesië is ontzettend divers en er zijn dan ook de meest bijzondere dieren te spotten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke trektocht door de jungle waarbij je onder andere orang-oetans tegen kunt komen? Houd je meer van zeedieren? Neem dan een kijkje bij de speciale plaatsen waar zeeschildpadden leven of spot de dolfijnen die niet eens zo ver uit de kust leven. Het bijzondere is dat ieder eiland in Indonesië zijn eigen stukje unieke natuur heeft, waar het leven zich in de loop van de tijd aan heeft aangepast. Ook de liefhebbers van watersporten zullen tijdens de rondreis Indonesie volop aan hun trekken komen.

Bezichtig snorkelend de tot de verbeelding sprekende onderwaterwereld tussen de eilanden in of ga met een volledige duikuitrusting dieper de zee in. Houd je liever van sporten óp het water? Neem dan surfles of ga een stukje zeilen. Of wat dacht je van een spannende visexpeditie met de lokale bevolking waarbij de kans altijd aanwezig dat er een enorme vis wordt gevangen? Natuurlijk is er tijdens het rondreizen door Indonesië ook volop tijd en ruimte om de cultuur te leren kennen. Zo kun je kennismaken met de bevolking op Sumatra die nog geheel volgens de traditionele cultuur op het eiland leven. Ook zul je natuurlijk de wereldberoemde rijstterrassen van Balik met een bezoek vereren. Tijdens je rondreis Indonesie zal een bezoek aan de boeddhistische tempel Borobodur één van de hoogtepunten zijn. Deze tempel is 1200 jaar geleden gebouwd en is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van cultuur. Een echte aanrader tijdens je vakantie in Indonesië is ook een bezoek aan de stad Yogyakarta. Hier vind je een prachtig Hindoeïstische tempel complex met verschillende tempels. De verschillende gebouwen, prachtige beelden en schilderingen zullen zeker indruk maken en zijn de moeite van een bezoek meer dan waard.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?