rondreis thailand

DIVERS THAILAND RONDREIS OVERZICHT

Rondreis thailand

rondreis thailandZuid Afrika een land die je normaal alleen tegenkomt in brochures of in de verhalen van vrienden die er zijn geweest. Nu is het tijd om tijdens deze rondreis Zuid-Afrika zelf een stap te zetten in dit prachtige land. Niet alleen de natuur is een aanrader maar ook natuurlijk de prachtige dieren die er te zien zijn. Kies voor een bezoek aan Krugerpark, bezoek de gevangenis waar Nelson Mandela jaren opgesloten zat of spot the big five. Zuid Afrika is een land die je zeker eens bezocht moet hebben. Kies snel via onderstaande links voor de verschillende opties kies een onvergetelijke reis.

  • Diverse rondreizen Thailand  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Heb je altijd al eens naar Thailand willen gaan en je weet niet hoe of met wie? Ontdek de prachtigste plekken tijdens een op rondreis en kom lachend terug. Thailand wordt niet voor niets het land van de glimlach genoemd. Het land is ontzettend gastvrij en enorm divers! Vaak begint je rondreis Thailand in de hoofdstad Bangkok, waar het getoeter van de tuktuks en de drukte je wakker schudden. Als je eenmaal gewend bent aan het drukke leven, kun je gaan genieten van het heerlijkste streetfood langs de kant van de weg. Maak een rit met de rondvaartboot en bekijk de gekleurde tempels vanaf het water. Een rondreis Thailand laat je onderdompelen in de oude Boeddhistische cultuur. Door het hele land verspreidt liggen de grootste tempelcomplexen, bestaande uit pagodes, stoepa’s en tempels. Natuurlijk kun je de rondreis in Thailand niet afronden voordat je op zijn minst op één van de honderden eilanden bent geweest in het zuiden van het land. Hier tref je vaak parelwitte stranden aan en een helder blauwe zee, waar je op veel plekken ook nog eens een duik kunt nemen om de onderwaterwereld te ontdekken.

Palmbomen, strohutjes en barretjes tekenen de toeristische gebieden. De eilanden zijn bijna verslavend en je zult al gauw van eiland naar eiland willen hoppen. Rondreizen in Thailand gaat heel erg gemakkelijk! Op het land ga je gemakkelijk met een minibus, de trein, per fiets of scooter van A naar B. Er is geen betere manier om veel van het landschap mee te krijgen dan je daadwerkelijk over land voort te bewegen. Fiets tussen de vele pagodes en tempels en neem onderweg een heerlijke verse Pad Tai op de hoek van de straat. Als je in de trein zit, zie je het landschap veranderen van vlakke landbouw grond tot rijstvelden en regenwoud. Ontdek tijdens je rondreis Thailand de diepe jungles in het noorden van het land. Slinger van boomtop naar boomtop en spot die exotische vogel, aap of zelfs een tijger! Rondreizen in Thailand maakt je een rijker mens. Door te ervaren hoe de mensen leven, eten en werken bekijk je je eigen leven met een andere blik. Reis je samen met een groep, dan leer je razendsnel nieuwe mensen kennen die je na een aantal intense weken tot je vrienden kunt rekenen. Ontdek de cultuur van de glimlach in bruisend Thailand.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?