rondreis china

DIVERS CHINA RONDREIS OVERZICHT

Rondreis China

rondreis chinaBen je dol op Azië en staat er een rondreis bij in de agenda op de planning? Laat je dan verrassen door China! China staat bekend om de eeuwenoude tradities en prachtige trekpleisters. Wat te denken van bijvoorbeeld de Chinese muur of wereldstad Beijing. China heeft enorm veel te bieden en tijdens deze rondreis ga je op zoek naar prachtige plekjes waar nog maar weinig mensen zijn geweest. Ben je benieuwd geworden naar wat de mogelijkheden zijn? Klik dan snel door op onderstaande links en laat je verrassen door de aanbieders van de verschillende reizen naar jouw favoriete China.

  • Diverse rondreizen China  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Op een bepaalde leeftijd geloof je niet meer in sprookjes. Totdat je in China komt. Tijdens een rondreis door China komen sprookjes en legenden tot leven. In dat fantastisch land valt namelijk ontzettend veel te zien en te beleven. Gebruik al je zintuigen om deze fantastische cultuur beter te leren kennen. Wissel culturele hoogtepunten als de Chinese muur en wereldstad Beijing af met het eenvoudige leven op het platteland waar de tijd de laatste tientallen jaren lijkt te hebben stil gestaan. Leer tijdens je rondreis China de gastvrijheid van de lokale bevolking kennen en verdiep je in de eeuwenoude geschiedenis van dit land van de rijzende zon! Het absolute hoogtepunten van alle rondreizen door China is natuurlijk de Chinese muur. Dit wereldwonder ziet er haast magisch uit en slingert maar liefst 6000 kilometer dwars door het landschap. Ooit gebouwd ter verdediging; nu één van de meest bezochte toeristische attracties in de hele wereld. Je kunt op bepaalde plaatsen de muur beklimmen en vanaf de torens heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Bezoek het allergrootste plein ter wereld; het Plein van de Hemsels Vrede en laat de enorme parades die hier gehouden werden op je inwerken.

Wereldsteden als Beijing, Hongkong en Shanghai hebben op cultureel gebied alles te bieden: prachtige paleizen, eeuwenoude gebouwen die zeer goed onderhouden zijn en natuurlijk volop entertainment en vermaak op typische Chinese wijze! Op een uurtje rijden van één van de oudste steden in China, ligt een andere wereldberoemde bezienswaardigheid: het Terracotta Leger. Deze meer dan 9000 levensgrote terracotta soldaten waren een graf geschenk voor de eerste Chinese keizer en zijn opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Rondreizen door China laten je bovendien ook het plattelandsleven zien; uitgestrekte gebieden met ongerepte natuur en prachtige natuurparken waar je kunt genieten van alles wat moeder aarde ons schenkt. Rijd tussen de ontelbare groene rijstvelden om uiteindelijk uit te komen bij Shanghai waar je fantastische oude tempels kunt bezichtigen of kunt genieten van de moderne Chinese samenleving op de bekende Bund boulevard langs de rivier Huangpu. Even genoeg van de drukte? Dan is een bezoek aan een typische Chinese tuin een goede optie. De Yauyaun tuin in Shanghai is één van de mooiste in het land en eigenlijk is je rondreis China eigenlijk niet compleet wanneer je deze tuin niet met een bezoek hebt vereerd.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?