rondreis maleisie

DIVERS MALEISIE RONDREIS OVERZICHT

Rondreis maleisie

Rondreis MaleisiëPrachtige natuur met misschien nog mooiere flora en fauna. Maleisië heeft het allemaal. En tijdens een rondreis Maleisië wil jij zoveel mogelijk zien. Ook heeft dit land met Kuala Lumpur een metropool beschikbaar waar je een wonderlijke wereld instapt van drukte en je ogen uit zult kijken. Bezoek theeplantages, beklim bergen, zie unieke dieren in het oerwoud en sta oog in oog met een Orang-oetan. Maleisië zul jij nooit meer vergeten na deze bijzondere rondreis. We wensen je alvast een onvergetelijke reis toe.

  • Diverse rondreizen Maleisië  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Als je op een rondreis gaat, wil je natuurlijk het liefst een zo veelzijdig mogelijk gebied bezoeken. Een rondreis door Maleisie is daarom voor iedere reisliefhebber een aanrader. Je vindt in dit land de meest unieke en bijzondere natuurgebieden met adembenemde plaatjes en indrukwekkende flora en fauna. Maar naast de natuur, is er ook volop cultuur en historie te vinden. En natuurlijk bezoeken rondreizen Maleisie altijd metropool Kuala Lumpur waar je echt je ogen uit zult kijken. Maleisië heeft enkele schitterende natuurgebieden die je laten zien hoe bijzonder de wereld eigenlijk is waarin we leven. Voel jezelf steeds kleiner worden wanneer je de ruim 2000 meter hoge Mount Brinchang beklimt. Vanaf de top heb je een uniek uitzicht over Cameron Highlands waar je talloze theeplantages vindt. Ruik de kruidige geuren van deze thee en proef de exclusieve Gunung Chantik thee tijdens een excursie door dit gebied. Breng een bezoek aan Bako Nationaal Park, waar je de meest bijzondere en kleurrijke dieren ontmoet. Maak kennis met de neushoornvogel of bezoek de bijzondere neusapen die in deze dichtbegroeide jungle wonen.

Bezoek tijdens je rondreis Maleisie deze oerwouden en voel jezelf een klein radartje in het grote geheel van deze wereld met unieke dieren en planten. Ga tijdens rondreizen Maleisie naar Semenggoh Nature Reserve en ervaar de oneensheid waarmee de lokale bewoners hun best doen om de Orang-oetans die hier leven voor te bereiden om teruggezet te worden in het wild. Een van de meest bijzondere tripjes die je tijdens de rondreis Maleisie zult maken is de trip naar Kuala Lumpur. Je zult versteld staan van de manier waarop de mensen hier leven. Deze moderne stad is werkelijk een paradijs voor de liefhebbers van shoppen. Je hebt hier namelijk het Pavilion Kl winkelcentrum, waar maar liefst 550 verschillende winkels met bekende merken als Calvin Klein, Hilfiger en Armani je het gevoel geven dat je letterlijk kunt shoppen tot je er bij neer valt. Breng een bezoek aan de Petronas Twin Towers en ga met de lift naar de 82e verdieping. Hier heb je een prachtig uitkijkplatform, waar alle geluiden van de stad gedempt zijn en je alleen de wind langs je oren hoort suizen. Geniet op dit platform van het schitterende uitzicht over de stad. Natuurlijk proef je in Kuala Lumpar de meest bijzondere gerechten en geniet je van de openheid en de vriendelijkheid van de lokale bevolking.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?