rondreis europa

DIVERS EUROPA RONDREIS OVERZICHT

Rondreis europa

rondreis europaEen rondreis Europa is iets wat je zeker gedaan moet hebben! Je woont in Europa maar hoeveel heb je er nu eigenlijk van gezien? Zie de mooiste steden, bijzondere landschappen en ontmoet mensen uit alle landen tijdens deze rondreis Europa. Heb jij al een overzicht van steden die je zeker wil bezoeken? Zoek dan de reis erbij waarmee je dit allemaal kunt afvinken. We hebben onderstaand een overzicht voor je gemaakt waar je rustig eens een kijkje kunt nemen om zo de perfecte rondreis te kiezen.

  • Diverse rondreizen Europa  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Tijdens een rondreis Europa is vervelen er niet snel bij. In ons eigen werelddeel is namelijk ontzettend veel te zien en te beleven. Of je nu grote steden zoals Rome en Barcelona bezoekt, in de landerige omgeving van Scandinavië geniet van de natuur of geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking in Oost-Europa; elk stukje Europa heeft haar eigen geschiedenis, bijzondere eigenschappen en unieke kenmerken. En het is tijdens de rondreis aan jou om daar ten volle van te genieten. Herken je het gevoel dat je op een zomeravond zit te genieten van het zonnetje, je leven overdenkt en tot de conclusie komt dat je eigenlijk best gelukkig bent? Dat gevoel en dan keer vijf ervaar je wanneer je tijdens je rondreis door Europa in het noorden van dit werelddeel bent aangekomen en geniet van de omgeving en het noorderlicht. Dit unieke natuurlijke verschijnsel moet je eigenlijk eens meegemaakt worden en met de prachtige Noorse fjorden, de ongerepte bosrijke omgeving en de talloze watervallen die je in Scandinavië tegen zult komen, tref je ook nog eens het ultiem decor voor dit verschijnsel.

Geniet van de omgeving, maak kennis met de gastvrije omgeving en voel het ultieme gelukzalige gevoel in je naar boven stromen. Genoeg natuur gezien? Bezoek dan de grote steden in het noorden van Europa eens. Kopenhagen, Stockholm en Oslo zijn stuk voor stuk fantastische steden waar op cultureel gebied veel te zien is. Ook mensen die van entertainment houden, zijn hier op hun plaats. Tijdens rondreizen Europa kom je uiteraard in verschillende grote steden. Voel de magie van de liefde in Parijs of bezoek de imposante werken van Gaudi in Barcelona. Ervaar de opwinding wanneer je in Milan de nieuwste mode bekijkt en wellicht zelfs een modeshow bezoekt. Bezoek met rondreizen Europa Berlijn en raak onder de indruk van de bijzondere geschiedenis van deze stad die jarenlang letterlijk in tweeën was verdeeld. Wandel door bijzondere natuurgebieden waar je dieren ontmoet, die nergens anders ter wereld leven of geniet van de vele vergezichten aan de kust terwijl je het zou van de zee in je gezicht voelt. Ontdek bergketens zoals de Alpen en de Dolomieten. Voel tijdens je rondreis Europa op 3000 meter hoogte de koude in je gezicht terwijl je onder de indruk raakt van het uitzicht over deze bijzondere gebieden.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?