rondreis italie

DIVERS ITALIE RONDREIS OVERZICHT

Rondreis italie

rondreis ItalieBellissimo! Tijd voor een rondreis Italië. Het land van wijn, zon, mode, cultuur, prachtige gebouwen, onvergetelijke steden en knappe Italianen. Ondanks dat je er misschien ooit weleens bent geweest is Italië toch een nieuwe ervaring tijdens een rondreis. Je ziet namelijk plaatsen waar je nog nooit bent geweest en leert veel nieuwe dingen kennen. Italië laat je al je zintuigen gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte groepsreis en hebben onderstaande links om je zo op weg te helpen. Fijne rondreis toegewenst!

  • Diverse rondreizen Italië  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Een rondreis in Italië doet je in vuur en vlam staan, is het niet voor de knappe Italiaan(se), dan is het wel voor de mooie natuur of het overheerlijke eten. Een bezoek aan Venetië, wegdromen in een gondel en natuurlijk het liefst met een zingende gondelier… Romantischer kan het niet worden, natuurlijk. Maar rondreizen Italië maken op nog veel manieren jouw dromen waar. Heb je altijd al willen rondrijden op een echte Vespa, waarbij je de wind door je haren voelt spelen en het er eigenlijk niet eens toe doet waar je heen rijdt, maar dát je rijdt? Nou, dat is tijdens jouw rondreis in Italië prima te regelen. Huur een Vespa en rij rond terwijl je geniet van de mooie omgeving en je wel ziet waar je uitkomt…Het is er immers overal bellissimo! Ga je voor deze echte Italiaanse romantiek? Doe dan tijdens jouw rondreis Italië ook Puglia (in het zuiden) aan. Hier ligt het dorp Vico del Gargano, waar een heus Kussteegje te vinden is! Rondreizen Italië betekent automatisch ook cultuur snuiven. De rijke geschiedenis van de Romeinse tijd is hier uiteraard op veel plekken te vinden. Waan je terug in de tijd en neem plaats in het Colosseum en voel de siddering die door de arena ging bij de grote gladiatorgevechten.

Wist je trouwens dat er ook gevechten plaats vonden tussen kraanvogels en zelfs olifanten?! Rome biedt veel op dit gebied, maar ook andere plekken getuigen van het gigantische rijk en van nog meer verloren gegane tijden. Soncino, bijvoorbeeld, in Lombardije is juist een renaissance-stadje. Heb je genoeg geschiedenis geproefd en wil je nu eindelijk eens echt je maag voeden met de overheerlijke pasta’s en pizza’s waar Italië om bekend staat? Dat is helemaal niet moeilijk om te vinden, ongeacht of je nu te voet, met de auto of nog steeds op die Vespa rondreist. Italië staat bol van de heerlijke restaurantjes en uiteraard mag je de wijn van Italiaanse bodem daar niet bij vergeten. En vergeet ook het water niet! De kust biedt een waar paradijs voor de zonliefhebber. Maar ook de grote meren zijn echt een heerlijke plek om de wind in de zeilen te krijgen. Surfen, zeilen of gewoon lekker zwemmen: het is er allemaal mogelijk. Wil je liever je rondreis Italië op koelere plekken afleggen? Waarom dan niet trekken door de bergen? In de winter kan je hier zelfs heerlijk skiën terwijl er in de zomer ook wandelend een rondreis in Italië gemaakt kan worden!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?