rondreis amerika

DIVERS AMERIKA RONDREIS OVERZICHT

Rondreis Amerika

rondreis AmerikaAmerika het land van de oneindige dromen. En bij vele mensen op een bucketlist. In dit land kun je enorm veel kanten op door de veelzijdigheid. Laat je daarom inspireren met een rondreis door Amerika. Zo kun je enorm veel elementen combineren en met een rondreis veel kenmerken die Amerika groot hebben gemaakt afstrepen van je wensenlijstje. Om je hierbij te helpen hebben we diverse rondreizen Amerika op een rijtje gezet zodat je rustig kunt kijken welke reis het beste aansluit. Veel plezier en een onvergetelijke rondreis toegewenst.

  • Diverse rondreizen Amerika  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Amerika is het land van de oneindige dromen. Wie zou er nu niet een prachtige rondreis door Amerika willen maken? De Verenigde Staten zijn zo ongelooflijk veelzijdig, dat je vrijwel nergens zo’n complete vakantie kunt mee maken als hier. Stel jezelf eens voor op de ferry die van Staten Island naar Manhattan gaat; zacht weer, aardige mensen om je heen en een werkelijk fantastisch uitzicht over de skyline van New York en natuurlijk het zo beroemde vrijheidsbeeld. Of wat dacht je van de talloze verschillende nationale parken die je tijdens je rondreis Amerika kunt bezoeken? Prachtige rotspartijen, imposante watervallen én de meest bijzondere dieren. Dankzij de diversiteit van rondreizen in Amerika, is er ook meer dan genoeg spektakel en entertainment te beleven. Ben jij of je reisgenoot een enorme Harry Potter fan? Dan kun je een bezoekje brengen aan Harry Potter’s Wizarding World. Of dompel je jezelf liever onder in de sprookjes van Disney? In dat geval is het Walt Disney World Resort aan te raden. De Verenigde Staten zijn zo ontzettend groot dat je met een rondreis door Amerika op alle gebieden aan je trekken komt!

Natuurlijk wil je tijdens je rondreis niet alleen maar hele dagen van de ene naar de andere bezienswaardigheid rennen. Soms wil je ook gewoon even ontspannen. Op de prachtige witte stranden van Florida bijvoorbeeld. Geniet van de zon, de zee en het prachtige South Beach in Miami. En als je dan toch in Florida bent; breng dan eens een bezoek aan Nationaal Park de Everglades. Hier leeft onder andere een grote populatie alligators. Naast natuur en entertainment zijn de verschillende steden die je tijdens je rondreis door Amerika tegenkomt, een attractie op zich. New York, Las Vegas, Los Angeles, Chicago; allemaal steden die op zichzelf al zoveel te bieden hebben dat je jezelf er nimmer zult vervelen. Eigenlijk zijn de Verenigde Staten talloze verschillende culturen in één en hetzelfde land. Zo kun je kennis maken met oorspronkelijk bewoners of de landelijke cultuur in staten als Texas, terwijl in steden als Los Angeles de mensen anders in het leven staan. Juist om die reden is een rondreis door het land een echte aanrader. Je leert op die manier namelijk alle kanten van de Verenigde Staten kennen, ook kanten waarvan je zelf niet eens wist dat ze bestonden!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?