rondreis marokko

DIVERS MAROKKO RONDREIS OVERZICHT

Rondreis marokko

rondreis marokkoLaat jezelf compleet verrassen met een rondreis naar Marokko. Marokko staat misschien wel bekend bij je door de Sahara. Niet alleen de Sahara is een enorme trekpleister. Ook de 1001 nachten achtige plaatsen die Marokko rijk is zijn een ware trekker. Laat je verrassen door de prachtige paleizen, de mooie natuur, de vriendelijke mensen of de prachtige stranden langs de kust. Marokko heeft zoveel meer dat je bij voorhand zou denken. Ben jij er klaar voor om een heerlijke couscous maaltijd met je handen te eten? Klik snel op onderstaande rondreis Marokko links en zoek een reis die perfect bij jou verwachtingen pas.

  • Diverse rondreizen Marokko  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Een rondreis Marokko maak je niet zomaar. Dat doe je met een doel: je wanen in de tijd en sfeer van’Duizend en één nacht’, omdat je wilt proeven van de couscous (en dat mag gewoon gegeten worden met je handen!) en omdat je wilt slenteren over de markten die je in een compleet andere wereld laten vertoeven. Marokko is helemaal niet zo ver, je kunt er zelfs met de auto heen en overvaren in Zuid-Spanje, maar je komt terecht in een totaal andere cultuur, een andere sfeer, een andere tijdsbeleving. Dit Noord-Afrikaanse sprookje biedt nog veel meer. Mooie kusten, 1835 kilometer lang, nodigen je uit om dáár jouw vakantie te vieren. Het prachtige berglandschap is een andere mening aangedaan. Zij denken jou de mooiste tijd te kunnen bieden. Maar waarom zou je kiezen tussen mooie paleizen en slangenbezweerders op de markt, tussen de Sahara bezoeken of het zand voelen kriebelen tussen je tenen aan de kust, of toch te gaan voor overweldigende uitzichten en het bezoeken van vriendelijke bergdorpjes? Met rondreizen in Marokko kom je het immers allemaal tegen! Maak een rondreis en voel je eindelijk een echte prins(es). Alleen de geest uit de fles ontbreekt om jou te bedienen.

Maar wees gerust: ook zonder deze Aladin is deze Marokkaanse wereld een prachtig Oosters sprookje! Ga je rondreizen in Marokko, dan wil je natuurlijk wel de hoogtepunten zien. Uiteraard mag tijdens je rondreis in Marokko een bezoek aan de grote steden niet ontbreken. Niet alleen vanwege de markten, maar ook (of juist) vanwege al het andere moois wat ze te bieden hebben. De steden Rabat, Marrakesh, Fès en Meknès worden ook wel de Koningssteden genoemd. Ze werden ooit door een sultan uitgeroepen tot hoofdsteden en bieden dus veel mooie, oude gebouwen. Zoals het Mausoleum van Mohammed V in Rabat of het Boucharouite Museum in Marrakesh. Natuurlijk is je rondreis Marokko niet compleet als je niet de Marokkaanse keuken proeft. Het eten is hier niet duur maar zeker wel om van te smullen. Bergen, kust en woestijn zijn mooie natuurgebieden waar je van genieten kunt tijdens je rondreis in Marokko. Een paar dagen bijkomen aan de kust, bijvoorbeeld, of juist op ontdekking in de woestijn. En dat hoeft niet eens per kameel, het kan ook met een buggy! Ook voor klimmers die een rondreis in Marokko maken is er goed toeven. Het hooggebergte nodigt zeker uit om jouw sport te gaan uitoefenen. Een Marokkaanse vakantie is een vakantie uit duizenden (en één…)!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?