rondreis australie

DIVERS AUSTRALIE RONDREIS OVERZICHT

Rondreis australie

rondreis australieDown-under, Adelaide, Melbourne, Sydney, outback, zomaar een greep termen die je aan Australië zou kunnen laten denken. Dit ligt allemaal op je te wachten tijdens een rondreis Australië. Bezoek de fantastische natuur met het koraal en de wonderbaarlijke onderwaterwereld, breng een bezoek aan de steden of wandel de verschillende bergen op. Australië moet je gewoon eens gezien hebben in je leven en nu is dat moment aangebroken. Onderstaande links helpen je op weg bij het vinden van de perfecte groepsreis. Een fijne reis toegewenst!

  • Diverse rondreizen Australië  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Australie is een fantastisch land waar van oost tot west talloze dingen te zien en te beleven zijn. Een rondreis door Australie is dan ook zeker een aanrader. Of je nu grote steden als Adelaide, Melbourne en Syney bezoekt of liever geniet van de talloze nationale parken en het ‘back tot the basic’ leven in de outback; in Australie ligt het allemaal op je te wachten. Tijdens het rondreizen in Australie bezoek je natuurlijk de grootste en belangrijkste steden. Geniet onbeperkt van kunst en cultuur in Melbourne, waar je nog prachtige oude panden en historische Victoriaanse huizen kun bezichtigen. Ontspan in het Luna Park met een heerlijk drankje terwijl je de zonnestralen en een zacht zeebriesje op je huid voelt. Ga ’s avonds naar The Eureka Tower en bewonder van zo’n 300 meter hoogte de fantastische skyline van Melbourne. Voel de kracht van de wind op deze hoogte en raak onder de indruk van de kleurrijke omgeving van Melbourne. Ook Sydney is uiteraard een prachtige stad om te bezoeken. Wandel over de wereldberoemde Harbour Bridge en dompel jezelf onder in de cultuur en muziek van Australie. Bezoek tijdens je rondreis Australie het Opera house, dat beschouwd wordt als het centrum van kunst en cultuur in het land.

Overigens heb je hier, naast talloze shows, een prachtig uitzicht over Harbour Bridge. Sluit de dag af met een heerlijk koel drankje aan de Opera Bar terwijl de laatste zonnestralen je via het glas verwarmen waarna je kunt genieten van ene fantastische zonsondergang. Ook de natuur is fantastisch in Australie. Tijdens rondreizen Australie kun je veel verschillende nationale parken bezoeken. Eén van die nationale parken zijn de imposante Blue Mountains. Ontdek hier de meest prachtige vergezichten of bezoek de verborgen watervallen in het regenwoud en kom zo dichtbij dat je het water letterlijk op je huid voelt spetteren. Maak een toch door de outback en kom in contact met de oorspronkelijke bevolking. Proef typische Australische gerechten of kom helemaal tot rust op één van de vele mooie stranden waar je al zonnebadend het zachte warme zand voelt. Ontdek de wonderlijke onderwaterwereld tijdens je rondreis Australie met prachtige koraalriffen en vissen in alle kleuren en soorten. Geniet van watersporten zoals surfen, zeilen en suppen. Worstel met de golven terwijl je het zoute water in je gezicht voelt en ontdek ’s avonds het uitgaansleven van dit prachtige land!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?