rondreis peru

DIVERS PERU RONDREIS OVERZICHT

Rondreis peru

rondreis PeruHet land van Inca’s, panfluit en het Andesgebergte. We hebben het natuurlijk over een rondreis Peru. Prachtige natuur, koloniale steden en natuurlijk de Machu Picchu. En heb jij nog wat tijd over? Bezoek dan ook Cuzco wat op 3400 meter hoogte ligt. Peru heeft ontzettend veel te bieden wat te combineren is tijdens een rondreis. Maak jij je eigen route? Of sluit je liever aan bij een groep? Laat je snel inspireren. We wensen je alvast een onvergetelijke reis toe.

  • Diverse rondreizen Peru – diverse prijzen – meer informatie volgt

Een rondreis Peru laat je zintuigen gouden tijden beleven. Hoor je de emotionele klanken van de panfluit? Het voert je mee naar het prachtige land, waar jij nu zomaar in rondreist! De vrolijke kleuren van de kleding van bijvoorbeeld de Inca’s maken je vrolijk en jouw ogen raken niet uitgekeken: wat een prachtige natuur en overweldigende koloniale steden. Er is zoveel te zien en te beleven: een rondreis Peru duurt eigenlijk altijd te kort! Peru is in de eerste plaats natuurlijk het land van de Inca’s. Rondreizen Peru betekent dus in ieder geval de oude Inca-ruïnes aanschouwen bij Machu Picchu. Midden in het hoge Andesgebergte vind je deze stad. Deze mystieke stad is een parel: de oude ruïnes, de prachtige bergtoppen en de subtropische jungle zijn een combinatie om nooit te vergeten en om jezelf in te verliezen. Gelukkig is de stad niet meer alleen maar per voet te bereiken, maar rijden er tegenwoordig ook bussen en treinen. Deze oude cultuur is nog altijd terug te vinden in de stad Cuzco, maar liefst gelegen op een hoogte van 3.400 meter! Ooit was het de hoofdstad van het Inca-rijk en nog altijd leven hier afstammelingen van de Inca’s.

Natuurlijk mag je met een rondreis in Peru de natuur niet vergeten. Het Andesgebergte is adembenemend mooi én hoog. Hier bevindt zich dan ook het hoogst gelegen bevaarbare meer: Het Titicacameer. Het meer heeft drijvende eilanden, zoals de rieteilanden van de Uros-indianen, welke zeker een bezoek waard zijn tijdens jouw rondreis Peru. Heb je nog niet genoeg van mysterie en wil je nog even verder verbaasd zijn over de dingen die hier gebeuren? Boek dan maar eens een vlucht in het plaatsje Nazca, waarmee je een rondvlucht maakt boven de hoogvlakte. Wat je beneden niet opvalt, zie je hier maar al te goed: de lijnen op de grond zijn niet zomaar lijnen, ze stellen echt iets voor. Afbeeldingen en geometrische lijnen zijn hier te zien en niemand weet hoe dit kan! Vulkanen kan je met je rondreis in Peru ook tegenkomen. Wil je ze zien én ook het stadsleven ontdekken? Dan is een bezoek aan Arequipa een aanrader. Maar ook het dierenleven is bijzonder hier. Een condor ontmoeten tijdens het rondreizen in Peru is zomaar mogelijk. Misschien minder indrukwekkend is de lama, maar het is waarschijnlijk wel het bekendste dier van Peru. En daar ga je toch voor tijdens zo’n rondreis: het echte Peru ontdekken!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?