rondreis nieuw zeeland

DIVERS NIEUW ZEELAND RONDREIS OVERZICHT

Rondreis nieuw-zeeland

rondreis Nieuw ZeelandLaat je betoveren door prachtige stranden, kleurrijke baaien, meren, gletsjers, geisers, rotsen, vulkanen en ongerepte natuur. Welkom bij je rondreis Nieuw-Zeeland waarmee je al deze elementen kunt bekijken. Je zult in ieder geval je ogen uitkijken. Met de Maori cultuur die er nog steeds heerst op het eiland zul je je enorm welkom voelen en tijd te kort komen om alles te zien en ervaren. Nieuw Zeeland is een eiland die je niet snel zult vergeten. Onderstaande links brengen je naar de rondreizen Nieuw-Zeeland opties zodat je rustig eens kunt kijken welke reis het beste past.

  • Diverse rondreizen Nieuw Zeeland  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Stel je eens voor: je raast met een mooie huurauto of een te gekke camper langs prachtige natuurgebieden, magische steden en prachtige plekken terwijl je onderweg de meest gastvrije mensen ontmoet. Tijdens een rondreis Nieuw Zeeland is dit allemaal mogelijk. Nieuw Zeeland is een bijzonder land waar je als rasechte reiziger en liefhebber van natuurgebieden écht eens geweest moet zijn. Het Noordereiland kenmerkt zich met vulkanen, kleurrijke baaien, mooie stranden en geisers terwijl het Zuidereiland juist bekend staat om ruige rotsformaties, azuurblauwe meren en gletsjers. Een plek zoals deze heb je nog nooit ergens anders gezien, wedden? Een rondreis Nieuw Zeeland is aan te raden voor iedereen die gek is op natuur en cultuur, alsof het spreekwoord ‘je ogen uitkijken’ daar is uitgevonden. Begin met rondreizen Nieuw Zeeland op het Noordereiland waar je versteld zult staan van de fantastische natuur en onontdekte plekjes. Bezoek het bijzondere stadje Rotuara dat midden in een vulkanisch gebied ligt (en er ook naar ruikt!) waardoor je zicht hebt op diverse warmwaterbronnen en geisers. Het meest speciale aan Rotuara is dat je hier veel sporen terug kunt vinden van de originele bewoners van het eiland: de Maori’s.

De Maori-cultuur is er nooit ver weg, waardoor je even terug gaat in de tijd. Vanaf het Noordereiland reis je tijdens je rondreis Nieuw Zeeland door naar het magische Zuidereiland waar je onder andere het park Fiordland tegenkomt, een van de grootste internationale nationale parken. Fiordland is een waar walhalla voor wandelaars: er zijn verschillende wandelroutes te vinden door regenwouden, langs gletsjermeren en met zicht op watervallen en andere natuurwonderen. Wat het meest opvalt aan het Zuidereiland is dat het een stuk ruiger is dan het Noordereiland. Hiermee is het perfect voor de avontuurlijke reiziger: ga bungeejumpen, kajakken, raften of bergbeklimmen en ontdek het land zo van een wel heel bijzondere kant! Naar welk deel van Nieuw Zeeland je ook gaat, je zult zien dat de bevolking overal gastvrij en ontzettend vriendelijk is. Je wordt overal warm onthaald, wat je reis extra bijzonder maakt. Een rondreis Nieuw Zeeland is geschikt voor iedereen die ook maar een beetje van avontuur houdt, verliefd wil worden op mooie plekken en zijn of haar grenzen wilt verbreden. Maak kennis met de oude Maori-cultuur en geniet samen met je vrienden of geliefde(n) van een onvergetelijke reis door het kleurrijke Nieuw-Zeeland.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?