rondreis noorwegen

DIVERS NOORWEGEN RONDREIS OVERZICHT

Rondreis noorwegen

rondreis NoorwegenWanneer je aan Noorwegen denkt, denk je aan de fjorden en de natuur die dit land rijk is. Tijdens een rondreis Noorwegen kun je alle kanten op. Je kunt het Noorderlicht zien, wandelen op de Fjorden, Oslo, 1 van de andere steden bezoeken, genieten van de meren, gletsjers of 1 van de andere opties. We hopen je te inspireren met onderstaande links zodat je een groepsreis Noorwegen kunt uitkiezen die aansluit bij je wensen.

  • Diverse rondreizen Noorwegen  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Als je aan Noorwegen denkt, denk je vooral aan de machtige fjorden met het diepe water wat het land intrekt en prachtige landschappen doorkruist. De typische Scandinavische rode huizen, het liefst aan het water, waar je wakker wordt van vogeltjes in plaats van het gezoem van de auto’s. Het land waar vrijheid niet alleen een recht is, maar ook echt om je heen te voelen is: wat een ruimte en wat een rust! Een rondreis Noorwegen brengt jou dan ook precies op die plekken waar jij zo naar verlangt. Dit rondreizen in Noorwegen kan op meerdere manieren, zodat je precies kan krijgen wat het meest bij jouw ideeën over de ideale vakantie past. Kies je voor het echte ruige leven leren kennen? Dan is een rondreis in Noorwegen voor jou helemaal compleet als je gaat trekken van hut naar hut. Deze hytter zijn kleine vakantiehuisjes waar je ’s nachts overnacht en overdag trek je verder langs de machtige gletsjers, de mooie meren of de prachtige bergen. Rondreizen in Noorwegen kan je ook op een sportieve manier doen. Je kunt gaan wandelen, je pakt een keer de kano of misschien wil je die overweldigende bergen temmen en waag je het erop om deze te beklimmen.

Noorwegen heeft het allemaal. Noorwegen en water: een prachtige combinatie. Maak je rondreis Noorwegen dan ook compleet met een cruise door de fjorden. Het uitzicht vanaf het water is weer heel anders dan boven van de bergen af. Maar Noorwegen biedt meer dan dit overweldigende landschap. Na al dit natuurschoon smacht je misschien juist wel naar vertier in de stad. Eindelijk weer eens de beest uithangen in een discotheek, shoppen tot je er bij neer valt of gewoon heerlijk tafelen terwijl jouw geliefde tegenover je zit…Uiteraard willen de Noren dit jou ook niet onthouden en ze heten je dan ook van harte welkom in Oslo. Wil je weleens meemaken hoe de wisseling van de wacht plaats vindt? Dát kan je dus ook hier in Oslo vinden. Hou je juist meer van minder serieuze dingen? Zoek dan de trollen maar eens op in de Karl Johans Gate, een oude winkelstraat. Een rondreis naar Noorwegen is ideaal om te combineren met het rondreizen in andere Scandinavische landen, zoals Zweden. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist nog noordelijker te gaan en de Lappen met een bezoek te vereren. Maar eigenlijk mag je vooral 1 ding niet vergeten tijdens jouw rondreis in Noorwegen: de Vikingen. Zet die helm op, voel je eindelijk een echte Viking en stap op de boot naar het schiereiland Bygdøy! Noorwegen: we komen eraan!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?