rondreis spanje

DIVERS SPANJE RONDREIS OVERZICHT

Rondreis Spanje

rondreis spanjeBen je op zoek naar een mooie rondreis in Spanje? Laat je dan verrassen door onderstaand aanbod. De verschillende links nemen je mee op reis naar dit prachtige land in Europa. Verken het mooie Barcelona, bezoek het prachtige Madrid, Sevilla, Valencia of een van de andere steden die dit land rijk is. Spanje is veel meer dan alleen een vakantie. Bezoek de verschillende kunstwerken die dit land rijk is en bekijk alle prachtige stukken land die vaak sprookjesachtige decors hebben. Kijk eens naar onderstaande onderstaande reis mogelijkheden en laat je verrassen. We wensen je bij voorbaat een goede reis toe.

  • Diverse rondreizen Spanje  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Een rondreis Spanje opent je ogen. Spanje is namelijk zoveel meer dan alleen maar strand. Rondreizen in Spanje is dan ook zeker aan te bevelen. Lijkt het je wel wat om een rondreis in Spanje te gaan maken? Natuurlijk wil je dan de echte Spaanse cultuur opsnuiven en heerlijk kunnen genieten van Paella en je oren strelen met prachtige Flamenco-klanken. Deze muziek is op veel plekken te beluisteren, waarbij uiteraard de dans niet mag ontbreken. Of ga naar een Flamencoshow! Hou je wel van cultuur en mensen kijken? Praktisch iedere grote stad in Spanje heeft een prachtige plaza: een groot plein waar het wemelt van de mensen, diverse restaurantjes en met een beetje geluk klinkt er ook nog wel ergens muziek. Vaak is dit plein omgeven door hoge gebouwen, waardoor het een plekje is waar de rest van de stad ‘buiten’ lijkt te liggen. Bijvoorbeeld in Madrid, Salamanca of Barcelona is het hier heerlijk vertoeven. Een rondreis in Spanje brengt je door verschillende landschappen, zoals gebergte (bijvoorbeeld de Pyreneeën), de hoogvlakte in het binnenland en natuurlijk de kust. Maar welke steden moet je nu aandoen met zo’n rondreis in Spanje? Rondreizen Spanje betekent rondreizen langs prachtige steden.

Daarom hier een kleine greep uit het grote aanbod. Spanje is een land met Moorse invloeden. Wil je dit stukje geschiedenis opsnuiven, dan is Granada voor jou een must. Granada was ooit de hoofdstad van het koninkrijk Granada en in het grote paleis in de stad vind je overblijfselen van Moorse- en Katholieke cultuur. Ook de kathedraal is een bezoek meer dan waard. Eveneens zijn er in deze stad Joodse invloeden te vinden. Naast de prachtige oude gebouwen, waaronder ook een klooster, is natuurlijk de Plaza de las Pasiegas ook een fijne plek om even van te genieten. Hou je van de Spaanse taal? De stad die bekend staat om de meest zuivere Spaanse taal en daar ook volop les in geeft is Salamanca. Salamanca is dan ook een prachtige studentenstad met statige kathedralen. Maar dat is nog lang niet alles want maar liefst het hele historische centrum staat sinds 1988 op de UNESCO Werelderfgoedlijst, dit komt door de vele gebouwen in romaanse, gotische en renaissance stijl. Ongeveer 200 km verder ligt Madrid. Ben je alle mooie gebouwen en historie even zat? Madrid heeft ook nog het mooie Retiro park, van maar liefst 118 hectare groot! Een rondreis Spanje biedt eigenlijk teveel om op te noemen! Dus rest ons alleen nog maar te zeggen: ‘Vamos a España!’

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?