rondreis canada

DIVERS CANADA RONDREIS OVERZICHT

Rondreis canada

rondreis CanadaCanada en de wonderschone natuur. Het is misschien wel het eerste wat in je opkomt als je aan je rondreis Canada denkt. Maar natuur wisselt zich af met prachtige moderne steden met elk hun eigen bezienswaardigheden. Laat deze twee elementen samenkomen tijdens een rondreis Canada en spot tijdens je reis grizzly beren, elanden, walvissen of andere dieren in de ongerepte natuur. Canada is een mustsee en je zult al snel concluderen dat je liever nog maanden langer had willen blijven. Onderstaand helpen we je graag op weg bij het vinden van de perfecte rondreis. Een goede reis toegewenst.

  • Diverse rondreizen Canada  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Canada is één van de landen die het meest tot de verbeelding spreekt als het gaat om een mooie rondreis. Het land is dan ook ontzettend veelzijdig, waardoor het bij uitstek geschikt is om in rond te reizen. Tijdens je rondreis door Canada kom je in aanraking met landelijke gebieden, ongerepte natuur met de meest bijzondere dieren, maar ook grote steden waar je de geschiedenis en cultuur van het land kan bezichtigen. Wie aan Canada denkt, komt vrijwel automatisch uit bij de fantastische natuur die je hier kunt bezichtigen. Tijden je rondreis Canada breng je uiteraard een bezoek aan de wereldberoemde Niagara Falls. Voel het water op je lichaam vallen terwijl je vanaf een boot een uniek uitzicht heb op dit imposante natuurgeweld. Mét regenpak natuurlijk, want niemand wil doorweekt terug komen. Bezoek prachtige meren en voel jezelf geïmponeerd als je op slechts tientallen meters enorme grizzly beren of elanden in het wild ziet. Spot walvissen tijdens een boottocht en bezichtig de ruige kusten en indrukwekkende gletsjers.

Tijdens rondreizen in Canada kom je ogen tekort om te genieten van de werkelijk fantastisch veelzijdige natuur die je in dit land tegenkomt. Ontdek de prachtige uitgestrekte bossen waar je bijzondere dieren en planten tegen komt. Geniet van de rust en de stilte in nationale parken als Jasper National Park en Banff National Park, waar de mens zich nog niet bemoeit met de ontwikkeling van de natuur. Voel jezelf als je voorouders door je eigen avondmaaltijd bij elkaar te vissen op één van de vele meren! Tijdens rondreizen Canada is het niet alleen natuur dat de klok slaat. Er zijn namelijk ook prachtige steden waar van alles te beleven valt. Eén van de hoogtepunten tijdens je rondreis Canada is een bezoek aan wereldstad Toronto. Proef unieke gerechten in Chinatown en voel jezelf helemaal thuis in de hippieachtige wijken waar het vooral draait om het genieten van vandaag, iets wat op vakantie ideaal is. Ontdek de multiculturele samenleving van deze stad en struin wat rond op de prachtige haven. Overigens is een bezoek aan de 553 meter hoge CN Tower een uitstekende afsluiter van je bezoek aan deze stad. Je ver naar boven in deze toren, waarbij er verschillende uitkijkpunten zijn. Voel de wind door je haren op het hoogste uitkijkpunt van 447 meter en geniet van het prachtige uitzicht aldaar.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?