rondreis kroatie

DIVERS KROATIE RONDREIS OVERZICHT

Rondreis kroatie

rondreis kroatieKroatië is een onontdekte parel in de wereld. Aan de overkant van het prachtige Italië ligt het misschien wel nog mooiere Kroatië. Kies voor een rondreis Kroatië en bezoek Krk, de Plitvice meren of rust even uit aan de Adriatische kust. Een rondreis door dit prachtige stukje balkan zal je niet snel vergeten. Laat je via onderstaande links inspireren en zoek de perfecte rondreis uit. We wensen je alvast een onvergetelijke vakantie toe!

  • Diverse rondreizen Kroatië  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Om een prachtige reis te maken inclusief prachtige natuur en een boeiende cultuur, hoef je niet naar de andere kant van de wereld. Een rondreis naar Kroatie biedt het namelijk ook. Bovendien kun je hier ook nog eens heerlijk relaxen op één van de vele stranden langs de Adriatische kust. Er valt dus meer dan genoeg te doen en te beleven en je zult jezelf tijdens rondreizen Kroatie dan ook zeker niet vervelen.

Ontdek tijdens uw rondreis door dit land prachtige historische stadjes met marmeren straten en indrukwekkende bezienswaardigheden. Bezichtig de tot de verbeelding sprekende Kathedraal van Dubrovnik en waan jezelf terug in de tijd als je de schatkamer van deze Kathedraal bezoekt met ruim 100 verschillende gouden beelden van de dieren en planten in de omgeving. Voel de wind langs je oren suizen terwijl je geniet van een indrukwekkend uitzicht over deze havenstad als je de kabelbaan neemt naar top van de berg Srd. Geniet op ruim 400 meter hoogte niet alleen van de stad en omgeving maar ook van een prachtig uitzicht over de Adriatische Zee. Even genoeg activiteiten en drukte tijdens je rondreis Kroatie? Leun dan heerlijk achterover op één van de prachtige stranden en geniet van een cocktail terwijl je de zonnestralen je lichaam voelt verwarmen.

Het is en blijft immers vakantie! Kroatie heeft veel verschillende eilanden en tijdens rondreizen door Kroatie ontdek je talloze van deze eilanden. Het eiland Krk is bijvoorbeeld ontzettend populair vanwege de prachtige natuurlijke omgeving van groene heuvels waar wijngaarden en olijfgaarden gevestigd zijn. Als levensgenieter proef je hier de lekkerste lokale wijnen in combinatie met heerlijke visgerechten. Laat jezelf in het binnenland overvallen door de schoonheid van de nationale parken waaronder de Plitvice Meren. Tijdens je rondreis Kroatie is dit wellicht één van de hoogtepunten. Ontdek deze sprookjesachtige omgeving met ontzettend veel verschillende meren in net zoveel verschillende kleuren blauw. Maak gebruik van de verschillende wandelroutes door het park en benut de kans om unieke flora en fauna te bekijken terwijl je de spetters van één van de meer dan 90 watervallen op je gezicht voelt. Ervaar de schoonheid en de romantiek van dit fantastische land door te genieten van een zonsondergang op één van de vele stranden óf op een heuvel of berg met een prachtig uitzicht over de unieke natuur die je hier vindt.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?