rondreis cuba

DIVERS CUBA RONDREIS OVERZICHT

Rondreis cuba

rondreis cubaWie droomt nu niet van een bezoek aan Cuba? Het land van muziek, rum en natuurlijk sigaren. Laat je betoveren tijdens deze bijzondere rondreis Cuba waarbij je alle elementen zult tegenkomen. En vergeet na je eerste salsa passen ook zeker niet Havana, Trinidad of Santiago te bezoeken. Koloniale gebouwen, tabak, 18 eeuwse paleizen, mooie stranden, bergen en natuurlijk de onmisbare prachtige auto’s. Maak je klaar voor een reis in de tijd met deze rondreis Cuba. We hebben diverse opties voor je op een rij gezet. Een bijzondere reis toegewenst!

  • Diverse rondreizen Cuba  – diverse prijzen – meer informatie volgt

Wie aan Cuba denkt, denkt automatisch aan de zee, sigaren, rum en natuurlijk de salsa. Laat jezelf tijdens een rondreis door Cuba meevoeren op de de vrolijke van deze muziek en voor je het weet voel je de vibe en gaan de voetjes van de vloer. Proef de meest heerlijke rums en laat je op dit prachtige eiland in de Caribische Zee verrassen door aspecten die je nog helemaal nog niet wist van Cuba. De bijzondere natuur van Vinales bijvoorbeeld of de verschillende Koloniale steden. Tijdens rondreizen Cuba is er zoveel te doen, dat je jezelf in ieder geval niet snel zult vervelen! Natuurlijk is Cuba bij uitstek geschikt om te feesten, te dansen en te genieten van het leven. Je kunt echter ook heerlijk met een Mojito op het strand liggen terwijl je de verkoelende zeebries over je lichaam voelt. Ook in de hoofdstad van het land, Havana, is van alles te beleven. Geniet hier van de meest bijzondere bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en de geschiedenis van het land. Bezoek tijdens je rondreis Cuba koloniale gebouwen en verwen je zintuigen met een wandeltocht door de oude wijk Havana Vieja. Dit geeft je zeker onvergetelijke en historische ervaringen tijdens een rondreis Cuba. Een land met zo ontzettend veel mogelijkheden.

Terwijl je hier lopen, hoor je de klanken van de vrolijke Cubaanse muziek en ruik je de doordringende zware geur van tabak, waardoor je jezelf direct in authentieke Caribische sferen voelt komen. Geniet tijdens rondreizen Cuba van je welverdiende rust op één van de terrassen aan de talloze sfeervolle pleinen en bezoek diverse 18e eeuwse paleizen waar straatmuzikanten je een echt vakantiegevoel geven. Even genoeg van alle drukte in de stad? Kom dan tijdens je rondreis Cuba even helemaal tot rust in de prachtige groene vallei van Vinales. Dit is een prachtig ongerept natuurgebied waar je even helemaal back to the basic kunt en jezelf één voelt met de natuur. Geniet van de prachtige steile karstbergen. Verken het gebied te paard en bewonder de eindeloze tabaksvelden en de gebouwen waar de tabaksbladeren verder verwerkt worden. Na zo’n rustig dagje is het natuurlijk weer tijd om op zijn Cubaans te swingen. Daarvoor is een bezoek aan de tweede stad van Cuba, Santiago de Cuba. Overal waar je in het oude stadscentrum komt, hoor de je de vrolijke muziek en voel je de typische Cubaanse sfeer die zeer besmettelijk is. Is het toevallig de maand juli? Dan geniet je in deze stad van een zomercarnaval die je nog nooit hebt meegemaakt!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot rondreis vakanties

RONDREIZEN WEETJES

wist je dat?


FAVORIETE BESTEMMING

Wist je dat Frankrijk de meeste toeristen ter wereld op bezoek krijgt? Met de parel Parijs is dit natuurlijk niet vreemd. Heb jij Frankrijk al weleens bezocht? Rondreizen door Europa is een perfect idee.

MEER DAN 80% MAAKT EEN CHECKLIST

Wanneer we op vakantie gaan maakt ruim 80% van de reizigers een checklist om zo goed mogelijk voorbereid op vakantie te gaan. Ben jij iemand die dit ook graag doet? Je bent dus niet alleen!

HET MOOIE EN GULLE ROME

Wanneer je in Rome bent geweest heb je vast en zeker wat muntgeld in de Trevi fontein gegooid. Wist je dat het geld wat Rome elke nacht verzameld gedoneerd wordt aan goede doelen?